zaterdag 3 september 2011

Zwemmen


Eigenlijk stond er vandaag veel werk op het programma. Maar met zo'n mooi weer konden we de kans toch niet laten liggen. Misschien zelfs de laatste keer om te gaan zwemmen! Dus kids en krokodil de auto in en richting Weert. Wat is het daar veranderd! Heerlijk! Er zijn verschillende zwembadjes voor kleintjes en ook een met een reuze-leuke glijbaan!
Eerst durfde Kato niet maar na wat aanmoediging van Dries schoof ook zij erg professioneel van de glijbaan! Zeker voor herhaling vatbaar!
Posted by Picasa

woensdag 31 augustus 2011

Allerlaatste vakantiedag!

Vandaag is het de allerlaatste vakantiedag. Vanaf morgen hebben de dagen weer een ander ritme. Nog snel even verven (resultaat volgt later), wat buiten fietsen en straks binnenspringen om te zien bij welke juf Dries in het klasje zit. Hij vindt het reuze spannend en heeft een uitgesproken voorkeur. Heb hem dan alvast maar een beetje voorbereid dat het ook de andere juf kan zijn.
Posted by Picasa

zondag 28 augustus 2011

Heerlijk namiddagje Baluba!

De laatste zondag van de grote vakantie. Nog snel iets leuks doen want donderdag is het alweer zover. Wat konden we doen met het regenachtige weer?
Baluba! De leuke binnenspeeltuin van Erperheide. Hop, kindjes in de auto en richting Peer.
Wat een verschil met de vorige keer dat we daar waren! (is wel al een hele tijd geleden). Ze konden al echt hun plan trekken. Mama moest ze niet meer de hele tijd achterna en kon rustig genieten van haar bengels!
Om 4 uur even meedoen met de kinderbingo en dan weer verder.
Om half 7 vertrokken we moe maar voldaan richting huis. Frietjes uithalen en voilà een perfecte zondag!
Posted by Picasa

donderdag 25 augustus 2011

I'm loving it...

NOT!!
Vandaag samen met de kindjes naar de Ikea geweest. Het was middag toen we daar vertrokken. Op de terugweg kwamen we langs een McDo.
"Mama, mogen we daar eten? Please!" En mama zwichtte.

De kindjes vonden het leuk, vooral het speeltuintje. Eten doen ze hier niet echt. (Ik heb echte middag-boerkes) en mama, die vond er niets aan. Wat moet een toch-meestal-op-de-lijn-poging-doende mama hier eten? De keuze viel op een Caesar Salad. De foto is niet echt duidelijk (GSM-kwaliteit), maar het stelde niets voor als een bak met verlepste sla en een paar tomaten met uitzondering een stukje kaas.
18
euro en een illusie armer!

Posted by Picasa

zondag 21 augustus 2011

Smurfengek!

Onze bengels zijn stapelgek van de smurfenfiguurtjes die je krijgt bij de Delhaize. Maar je moet er voor belachelijk veel geld kopen alvorens je zo'n figuurtje kan bemachtigen. Of je moet er bepaalde producten kopen waardoor je stempels oplopen. (Wat mama en oma dan maar doen)


Posted by Picasa

dinsdag 16 augustus 2011

Plopsa Indoor Hasselt


Eindelijk gelukt!


Vorig jaar al probeerde Dries op eigen houtje boven te komen. Deze keer lukte het na enkele (angstige) pogingen eindelijk. Wat was ie trots! En toen was hij niet meer te houden. Keer na keer klom hij als een volleerde alpinist naar de top.


Posted by Picasa

maandag 15 augustus 2011

Broer en zus



Twee handen op één buik. Twee ondeugende, speelse, superschattige, aan-een-touw-trekkende patatjes. Dat is mijn grootste schat.

zondag 14 augustus 2011

Leve de trampoline!



Eén van de lievelingsbezigheden van Kato op dit moment is op de trampoline springen. En hoog dag ze al kan. Natuurlijk moet één van haar poppen haar bijna altijd vergezellen. Ze heeft ondertussen al een heuse collectie, ons poppen-madammeke.
Posted by Picasa

Kato haar kamer


Posted by Picasa

zaterdag 13 augustus 2011

Superplanten!



Kijk eens wat een tomaten we hebben van enkel 3 plantjes! En dan moet er nog rekening mee gehouden worden dat we er al een dikke week van aan 't eten zijn.


Knutselen met regenweer


Posted by Picasa

dinsdag 15 februari 2011

Nieuwe start

't Begint te gaan. Nog even en er zullen berichtjes volgen!