zaterdag 27 juni 2009

Knuffelen met onze dochter







Need I say more ...






Heerlijk weertje!


Dit hebben we allemaal gedaan, kersen-oorbellen gemaakt!

Lekker zwemmen, mijn blauwe oog is een souvenier van een winkeluitstapje.
(ja, er is wel degelijk een reden dat mannen niet graag winkelen!)
Heerlijk weertje is het de laatste dagen geweest. Hoog tijd voor onze waterspullen. De hele namiddag ravotten in het zwembadje en ons Kato, die kijkt haar ogen uit.

Twee eerstes!




Mama besloot dat het vandaag een ideaal moment was om te starten met mijn groentenpap. Worteltjes en patatjes. Omdat papa thuis was en bij Dries ons mama alles de eerste keer deed vond ze dat nu de eer voor papa weggelegd was. Dus voor ons allebei een eerste keertje vandaag!


By the way, we hebben het er allebei prima van afgebracht!






donderdag 25 juni 2009

Nog eventjes en dan ...

Dries gaat in september naar school!




Kato gaat naar Anja (onthaalouder)

TERUG GAAN WERKEN!
Het einde is stilaan in zicht. Aan de ene kant vind ik het toch wel een beetje fijn dat ik terug kan gaan werken maar toch. Ben al van eind november thuis en ben het hier al flink gewoon. Gaan werken met 2 kleine kinderen gaat voor mij een hele organisatie worden! Vooral 's morgens, dan sta ik er helemaal alleen voor. Papa is dan al werken. Gelukkig hebben we nog eventjes, samen met z'n allen kunnen we hopelijk genieten van een heerlijk warme zomer!





zondag 21 juni 2009

Hiep hiep hoera voor opa!


Onze opa was vandaag jarig. We hebben met z'n allen gezellig een stukje taart gegeten en later nog pizza uitgehaald. Opa en tegelijk ook peter, een hele dikke proficiat en nog superveel leuke jaren (ook met ons) toegewenst!

Dikke kus, Dries en Kato

Wat een kijkers!


Wat vinden jullie van mijn blauwe kijkers? Iedereen in mijn gezin heeft wel een of andere variant van blauw, maar de mijne spannen toch wel de kroon. (Volgens mijn mama toch)

Bellen blazen


Als ne 'echte'!

3 maanden and counting...


Ben ondertussen al een dikke drie maanden. Ik doe het erg goed en heb absoluut geen last meer van mijn buikje. Ik kan al op mijn zij rollen. Lachen is nog altijd mijn favoriete bezigheid!