dinsdag 12 mei 2009

2 maanden oud




Op 9 mei was Kato alweer 2 maandjes. Dus tijd voor een kleine up-date.
* Sinds deze week huilt ze minder. (dankzij onze bezoekjes aan de osteopaat)
* Ze slaapt vanaf gisteravond in haar eigen bedje. (snik)
* Kato is een vriendelijke baby die veel lacht.
* Ze kan haar hoofdje al tientallen seconden omhoog houden.
* Ze vindt het heerlijk om mijn duim vast te houden als ik haar borstvoeding geef.
* Het brabbelen begint stilletjes op gang te komen.



Truffels voor moederdag

Oeps, chocolade aan mijn vinger!

Nu balletjes draaien.

Ten slotte de balletjes in de schilfers rollen.


Zie mij maar eens schudden!

De nieuwe man

Ramen wassen met Sonja.


Aardappels schillen voor mama.

vrijdag 8 mei 2009

Tuttenclub


Heerlijk, mijn twee patatjes op een regenachtige namiddag samen op de zetel. Knuffelen, tutteren en naar Monsters en co (Dries zijn lievelingsfilm op dit moment) kijken.

maandag 4 mei 2009

Kato al 8 weken oud!


Hoezeer mama ook zou willen, ze kan de tijd niet tegenhouden. Vandaag ben ik al 8 weken op de wereld. Ik groei prima en stilletjesaan begint mijn wereldje groter te worden. Heerlijk vind ik het om rond te kijken en het lachen krijg ik ook steeds beter onder de knie. Mijn buikje doet al minder pijn, maar ween toch nog regelmatig. Gelukkig wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik me goed voel.

Communie van Britt

Dries en Mathijs in de koets.



De meisjes maken zich klaar.


Dries en Britt.

Gisteren heeft ons nichtje Britt haar eerste communie gedaan. Dit werd uitgebreid gevierd en natuurlijk waren we ook van de partij. Terwijl de meisjes zich klaarmaakten deden de jongens een dutje. Kort na de middag vertrokken we richting Lozen. Lekker eten, een mooi versierde tent, gezellige sfeer en een prachtige communicant waren de ingrediƫnten van die dag. Zelfs voor een koetsritje met alle kindjes was gezorgd! Kortom, een super geslaagde dag.

Ons schattig buurmeisje


Wij wonen met ons gezinnetje sinds augustus 2008 in ons huisje. Heerlijk, zo'n eigen stekkie. Een bijkomend voordeel voor onze Dries en later ook voor Kato is dat wij een schattig buurmeisje hebben, Nore. Dries is stapel van Nore en geniet ervan als ze op bezoek komt.

Mannekes maken






Sinds kort vindt Dries het heerlijk om met klei te spelen. We hadden al gewone klei met vormpjes maar nu hebben we uit het Kruidvat een doosje voor mannekes te maken meegenomen. Dus kunnen we naar hartelust mannekes samenstellen. Zelfs mama kan hier uren plezier aan beleven!