maandag 27 april 2009

Kato is vandaag 7 weken!



Al 7weken is onze dochter vandaag! Kijk zelf maar hoe ze weer gegroeid is.

Samen in bad





Onze bengels samen in bad. Iets wat nog heel vaak zal gebeuren denk ik!
Alleen dan niet meer in het babybadje maar in een groot bad!

zaterdag 25 april 2009

Stoer



Vorige week gingen we met z'n allen boodschappen doen. Onze Dries zijn oog viel op een kinderzonnebril. Och, hij is toch braaf geweest en wat kost zo'n plastieken ding. Ja watte, dat kost een stuk meer als wij gedacht hadden! Gelukkig is hij er toch zo stoer mee!

donderdag 23 april 2009

Vergeet je tut niet!


Samen met mijn broer knuffelen voor hij gaat slapen vinden we allebei heerlijk. Alleen is hij soms te enthousiast. Bewijs hiervan is deze foto waar hij op een toch wel speciale manier mij mijn tutje wil geven!

Domo-seat


Vandaag heb ik van mama een hele leuke 'poef' gekregen. Ik ben er heel blij mee en lig er ook graag in. Alleen moet ik mijn domo-seat al delen met mijn broer want die vindt dat ook super. Tja, dat hoort er nu eenmaal bij, bij een grote broer hebben!

dinsdag 21 april 2009

Kato's eerste glimlach



Al sinds vorige week kan ons Kato bewust glimlachen. Alleen was het moeilijk om het 'bewijs' vast te leggen op foto. Vandaag is het dan eindelijk gelukt! Is het geen schatje?

zondag 19 april 2009

Bloemen voor mama


Eigenlijk moest ik mijn namiddagdutje gaan doen maar ik kon heel snel buitenglippen. Zonder broek deed ik helemaal alleen mijn botjes aan.
Met een heel vuil mondje en een bosje bloemen kwam ik terug binnen. 'I love you, mama' zei je en je gaf me de bloempjes. Wat ben je toch een schatje!

maandag 13 april 2009

Kato is al 5 weken!


Wat vliegt de tijd toch. Vandaag wordt onze dochter alweer 5 weken oud. Eigenlijk gaat dat veel te snel voor ons mama. Kato trekt zich er duidelijk weinig van aan, zoals je kan zien op de foto. Zij geniet liever van haar namiddag-dutje!

zondag 12 april 2009

Paashaas



Toen ik deze morgen wakker werd en door het venster naar buiten keek stond me een grote verrassing te wachten. Er lagen allerlei speelgoedjes en eitjes buiten. Joepi, de paashaas wist mijn nieuw adres! Mama en papa konden me niet meer binnen houden! Zelfs aankleden was er teveel aan. Maar goed dat ik van moeke met mijn verjaardag zo'n warme kamerjas gekregen heb! Na een halfuurtje was de buit binnen en kon ik gaan ontbijten, alhoewel ik ondertussen ook heel wat gesmikkeld heb!

Relaxen





Sinds 2 weken weent ons Kato regelmatig. Na verschillende diagnoses denken ze nu dat ze een allergie voor koemelk heeft. Dus wordt mama op een anti-melk dieet gezet. Hopelijk heeft dit resultaat. Intussen proberen we er alles aan te doen zodat ons 'tutten-mieke' zo weinig mogelijk last heeft van krampjes. Hier zie je haar heerlijk schommelen in haar hangmat. Leuk zicht is het wel, het resultaat laat jammer genoeg nog op zich wachten ...

dinsdag 7 april 2009

Mijn familie en ik



Hier samen met mijn mama.



Mijn papa en ik.



En mijn grote broer. (kijkt hij niet schattig naar mij)


Lilypie 3rd Birthday Ticker
Lilypie 1st Birthday Ticker

4 weken oud

Kijk eens hoe goed ik het doe!

A star is born!



Hallo, hier ben ik dan eindelijk! Mijn naam is KATO. Ik ben geboren op 9 maart 2009. Ik ben op dezelfde dag geboren als mijn papa 31 jaar geleden. Mijn mama heeft heel goed haar best gedaan om mij op de wereld te zetten. Want zoals ook bij mijn grote broer Dries, was de bevalling zeker niet van de gemakkelijkste. Gelukkig is mama dat snel vergeten, zeker als ze in mijn hemelsblauwe ogen kijkt.


Brusje op komst!


Iets wat ik jullie nog niet verteld heb is dat ik binnenkort een brusje krijg! Ik praat veel over het beebje in mama's buik. 's Avonds heb ik de belangrijke taak om mama's buik in te smeren. Ik heb me ondertussen ontpopt tot een volleerde masseur.

Carnaval


Joepie ! Eindelijk is het zo ver: carnaval! Na een kort dutje kon ik eindelijk mijn verkleedkostuum aantrekken. Even twijfel: wordt het mijn o-zo-geliefde-pietenpak of mijn ridderpakje wat mama voor de gelegenheid gekocht heeft?

Mama kan mij toch nog overtuigen dus hijs ik me in mijn ridder-outfit. Nieuwsgierig? Kijk zelf maar of het de juiste keuze was!