vrijdag 5 december 2008

Speculaas bakken!


Joepi! Vandaag hadden mama en papa veel tijd voor mij, dus werd er in familiekring speculaas gebakken. Het deeg had mama gisteren al gemaakt dus we konden meteen aan de slag. Ik had voor de gelegenheid maar een aangepast hoofddeksel op. (moest toch duidelijk zijn wie nu eigenlijk de chef was). Het resultaat was een heerlijk geurig huis, kei-harde speculaas en een voormiddag om nooit te vergeten!

donderdag 4 december 2008

Sinterklaasje kom maar binnen!





Gisteren was het eindelijk zo ver. Mijn eerste echte confrontatie met de heilige man. Mijn pètje had de sint persoonlijk bij haar over de vloer en ik was ook uitgenodigd. Het duurde eventjes alvorens ik het vertrouwen had om bij hem op de schoot te zitten maar uiteindelijk lukte het toch. En zelfs een pakje aannemen lukte behoorlijk. Mijn neefje en nichtje hadden duidelijk meer ervaring en namen vol zelfvertrouwen hun pakje aan.
Pètje, dank je wel voor de leuke avond!

zaterdag 29 november 2008

Soepballetjes draaien!




Vandaag mocht ik mama helpen om soepballetjes te draaien. Gefacineerd keek ik toe en toen was het mijn beurt! Het duurde even voor ik het doorhad hoe het precies moest, maar al snel had ik de smaak te pakken. Zowel letterlijk als figuurlijk!

dinsdag 4 november 2008

Kennismaking met de site!

Welkom iedereen!

Dit is het eerste berichtje van onze nieuwe familie-site!
Iedereen welkom om het wel en wee van ons (en dan vooral van mij) op de voet te volgen. En geloof me, ik steek toch het een en ander uit !

Veel lees- en kijkplezier!

Dries